PahkiSpeksin kausi on startannut

kausi2017

Viime viikonloppuna on laulatettu, tanssittu ja luettu otteita näytelmästä, minkä myötä PahkiSpeksi on saanut uuden kaartin näyttelijöitä sekä tanssijoita. Myös muut tiimit on saatu muodostettua, ja PahkiSpeksissä on tänä syksynä aloittanut suuri määrä uusia ja vanhoja tekijöitä. Tervetuloa kaikille, ja iloa ja onnea tulevaan kauteen! Tervetuloa myös speksin ystäville seuraamaan blogia, jota pyrimme päivittämään kauden aikana!

Tänä viikonloppuna ovat speksiläiset tutustuneet toisiinsa yhteisessä ryhmäytymispäivässä. Aamupäivä sujui vastaavien pitämiä rasteja kiertäessä. Viime hetken muutoksista johtuen yhdelle rastille vetäjä löytyikin vasta ryhmäytymispäivän aamuna, mistä kuitenkin selvittiin erittäin hienosti, ja speksiläiset pääsivät hiomaan kehonhallintataitojaan sekä leikkimään tyynyrallia! Muilla pisteillä harjoiteltiin mm. musiikki-improvisaatiota, fyysistä ilmaisua, leikittiin pantomiimia ja ideoitiin pukuja. Tiimeissä pidetyn lounaan jälkeen, iltapäivä on jatkunut tutustumalla speksien ja Pahki ry:n historiaan sekä yhteisellä toiminnalla Kaijonharjun nuorisotilan isossa salissa.

ryhmaytys-1-2016

Kausi jatkuu tiimien osalta tutustuen käsikirjoitukseen, sekä suunnitellen aikataulua ja toimintasuunnitelmaa tulevalle kaudelle. Vastaavat aloittavat työskentelyn tiimiensä kanssa, sekä yhdessä suunnitellen miten kaikki useat liikkuvat ja muuttuvat osat speksiä saadaan yhdeksi kokonaisuudeksi lavalle kevään näytöksiin. Vaikka kevääseen on vielä pitkä aika, eikä esityksestä ole valmiina kuin käsikirjoitus, on kevään esityskausi silti se mihin tekeminen jo nyt alkaa tähtäämään ja mihin aletaan pikkuhiljaa valmistautua.

Uusille tekijöille speksi on varmasti jännittävä uusi harrastus, josta kuitenkin toivon mukaan kasvaa heille rakas, antoisa ja tärkeä harrastus. Meille PahkiSpeksissä on tärkeää, että kaikenlaiset ihmiset voivat tulla mukaan ja löytää paikkansa opiskelijateatteristamme. Monet tekijät ovatkin olleet mukana jo useamman kauden ajan, ja yhä edelleen into riittää aloittaa taas uusi kausi speksiharrastuksen parissa!

Mikäli vielä haluat mukaan tekemään speksiä, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen pahkiry@gmail.com, ja tiedustella olisiko sinua kiinnostuvassa tiimissä vielä tilaa!

Seuraa blogiamme osoitteessa www.pahki.fi. Voit seurata meitä myös Facebookissa PahkiSpeksi –sivulla

Speksin täyteisin ajatuksin ja terveisin,

Piia Järvinen
PR-vastaava
PahkiSpeksi 2016-2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *