Pipien parantelua ja lämmintä halia

Pahkispeksiä on tänä vuonna tekemässä lähemmäs sata ihmistä. Kaiken tekemisen tuoksinassa on siis sanomattakin selvää, että asioita tapahtuu ja ihmisiin sattuu tavalla jos toisella. Aiempina vuosina ensiavusta ja mielipahojen ja pipien hoidosta vastasi tuottaja tai EA-tiimi. Tälle vuotta tehtävät kuitenkin yhdistettiin ja lanseerattiin uusi tehtävä: speksiemon pesti. Tiimissä meitä on kaksi: ennenkin hoidosta vastannut Elisa ja uusi apuri Aino.

Speksiemo on ihminen, jolle jokainen speksiläinen voi tulla vuodattamaan huolensa. Speksaaminen voi olla hyvinkin raskasta välillä, sillä työtä tehdään paljon tiukalla aikataululla. Eipä siis ihmekään, että olkapäätä tarvitaan välillä itkulle, hermostumiselle tai yleensä vaan tuelle. Speksiemo ryntää paikalle, kun lavastaja saa haavan verkosta tai tanssija niksauttaa jalkansa. Olemme käyneet ensiapukoulutuksenkin ihan sitä varten, että osaisimme oikeasti auttaa hätätilanteessa. Tärkeätä on myös hoitaa speksiläisten lihaskuntoa, joten onkin suuri onni, että tänä vuonna me molemmat emot olemme hierontataitoisia. Jo ensimmäisessä Tehoviikonlopussa pääsin itse hieromaan puoli tuubia lihaslääkettä kipeytyneisiin selkiin.

eaSpeksiemon suuresta, punaisesta EA-repusta löytyy erilaisia haavasiteitä, sitomistarpeita, kylmägeeliä, särkylääkettä ja mitä nyt vaan erilaisten pienten vammojen hoitoon voikaan kaivata. Myös tanssijoille on rakennettu oma, pienempi EA-paketti, jotta treenit sujuisivat ongelmitta.

Olemme Ainon kanssa ohjeistaneet pieniä speksiläisiämme, että tulla tupsahdamme paikalle, kun huutaa emoa, äiskää, äitiä tai vaikka mammaa. Tähän asti ahkerat touhuajamme ovatkin osanneet etsiytyä ensiapuun kiitettävän hienosti. Ja emoa itseään lämmittää ihana palaute:

Äidin toiminta loistavaa niskan hoitamiseen. Would be treated again.

  • Speksiemo Elisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *