Verkonkutojia

Webtiimi hääräilee parhaillaan koodin kimpussa. Uudelle, vuoden 2017 produktiolle täytyy luonnollisesti tehdä sivut ja saada ne miellyttämään paitsi webtiimin, myös graafisen suunnittelun silmää. Lähettelen aina toisinaan graafikolle linkkiä siihen, mitä olen viimeisimmäksi tehnyt ja graafikko yrittää sanoa minulle nätisti, että aika hirveältähän tuo vielä näyttää.

Vuoden 2017 speksin sivujen lisäksi olemme uudistaneet blogisysteemiä, kuten voitte kenties huomata. Lisäksi sivuille on tulossa kaikkea muuta jännittävää, kuten vihdoin ja viimein toimiva galleria. Voipi olla, että myös lipunmyyntijärjestelmään on tulossa lippujen saamista nopeuttava muutos.

Tämän vuoden webtiimiin kuuluu webmasterin lisäksi neljä henkeä, joilla on kaikilla oma tehtävänsä. Voisimme periaatteessa istua kukin omassa nurkassamme kotona koodailemassa, mutta koska lanit on aina lanit ja seura speksin suola, koodailemme mielellämme porukalla.

Iiro ja Teja lanittaa.
Iiro ja Teja lanittaa. Bongaa kuvasta kissa.

Elisa Hietala kirjoittaa, päivittää ja oikolukee sivujen sisältöä, Timo Kähtävä on meidän galleristimme, Otso Kassinen huolehtii lipuunmyyntijärjestelmän ylläpidosta, Iiro Talvipuro puolestaan puuhailee erään vallan jännittävän uutuuden parissa (tähän saattaa liittyä tai olla liittymättä Dracula ja Batman) ja minä, webmaster, huolehdin käytännössä kaikesta muusta.

Lisäksi tiimimme tukena on oma lanikonsultti, Abraham, joka on oma-aloitteisesti osallistunut kaikkiin webtiimin laneihin.

Timo Kähtävä sekä lanikonsultti Abraham.

Abraham on osoittautunut korvaamattomaksi webtiimin stressitasojen tasoittamisessa ja näppäimistön lämmittämisessä. Hänelle maksetaan konsulttipalkkio rapsutuksina.

 

Seittisin speksiterveisin,

Teja Rönni,
webmaster 2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *